top of page

Aanbod

IMG_3428.HEIC

Voedingsadvies

Samen nemen we jouw huidig eetpatroon en levensstijl onder de loep zodat we de beste manier kunnen bepalen om jouw doelen te bereiken. Omdat ik er veel belang aan hecht dat aanpassingen op lange termijn kunnen volgehouden worden, wordt elk advies steeds op maat gemaakt. 


Je kan bij mij terecht voor:

  • Gewichtverlies 

  • Gewichtscontrole

  • Gewichtstoename

  • (Recreatieve) sporters

  • Begeleiding bij sport in gewichtsklassen

  • Medische aandoeningen: diabetes, hoge bloeddruk, hoge cholesterol, hart- en vaatziekten,...

48-Equi-Web.jpg

BIVA metingen

Bepalen hoe je lichaam is samengesteld, gebeurt met een wetenschappelijk gevalideerde BI(v)A-analyse (Bio-elektrische Impedantie  (vector) Analyse) met de fasegevoelige BIA 101.

Dit is een medisch gevalideerde meting, die eenvoudig uit te voeren is. De meting wordt al liggend uitgevoerd. Zo heeft de kracht van je lichaam  het minste invloed op de meting. Daarnaast is vocht in je lichaam  heel bepalend voor deze meting, als je ligt wordt dit het beste verdeeld.  

Via electroden wordt de weerstand van je lichaam bepaald.  Weerstand (impedantie) is de mate waarin de elektriciteit door je lichaam stroomt of door je lichaamsweefsels gestopt wordt. Als reactie  zullen de lichaamscellen, deze stroom even opslaan, vooraleer weer verder te laten stromen. Deze reactie geeft een maat aan van de hoeveelheid en de kwaliteit van je lichaamscellen.

15-min.png

EQ3 vervangmaaltijden

Door de unieke combinatie van EQ3 producten en gewone maaltijden ga je je energie-inname afstemmen op je behoeften en leer je je kook- en eetgewoonten aan te passen. Zo helpt het EQ3 Programma je om op de lange termijn met gezonde voeding een gezond gewicht na te streven. Dankzij het inschakelen van de EQ3 Producten en lekkere zelf samengestelde maaltijden, volg je een dieet dat je lichaam optimaal voedt en een gezond gewicht nastreeft, zonder honger te lijden. Je zal ook merken dat je je fit en energiek blijft voelen.

INTOOG-4064.jpg

Bewegen

Er is een volledig ingerichte privé gym beschikbaar met de focus op kracht. Het opstarten van een krachtschema gebeurt steeds onder strikte begeleiding. Krachttraining is vrijwel geschikt voor iedereen en kan voor de meest uiteenlopende doelstellingen ingezet worden. 

Coaching voor competitief powerlifting is eveneens mogelijk op basis van beschikbaar.
Bij mooi weer wordt de gym helemaal open gezet en kan er ook buiten (op een rubber vloer) getraind worden.

bottom of page