• Kathleen Compagnie

Broodpudding uit de slowcooker


Porties: 4

Kcal per portie: 260


Ingrediënten:

  • 200 g volkoren oud brood

  • 2 eieren

  • 300 ml halfvolle melk

  • kaneel

  • stevia

  • 50 g gedroogde abrikozen

  • 50 g rozijnen

Werkwijze:

  • Breek het brood in kleine stukjes en doe het in de slowcooker.

  • Klop de eieren los met de melk.

  • Voeg kaneel en stevia toe aan het mengsel naar wens.

  • Overgiet het brood met het mengsel van melk en ei.

  • Doe de gedroogde abrikozen in kleine stukjes en voeg samen met de rozijnen toe aan het geheel.

  • Roer goed door elkaar zodat het brood goed doordrenkt geraakt.

  • Zet 3 à 4 uur op op de laagste stand.

Aanpassingen:

  • Het gedroogd fruit kan vervangen worden door vers fruit.

17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven