top of page

Glühwein


ree

Kcal per 100ml: 85


Ingrediënten:

  • 1 fles rode wijn

  • 1 sinaasappel

  • 1 kaneelstokje

  • 3 steranijsjes

Werkwijze:

  • Doe de wijn in een hoge pot.

  • Was de appelsien grondig, snij in plakjes en voeg toe aan de wijn.

  • Doe er eveneens de kaneel en steranijs bij.

  • Verwarm de wijn, zonder te laten koken. Boven 78°C zal de alcohol verdampen.

  • Blijf de wijn verwarmen op een laag vuur voor minstens 15 minuten.

  • Laat nog minstens 10 minuten trekken alvorens te serveren.

Aanpassingen:

  • Indien gewenst kan suiker of zoetstof worden toegevoegd, maar dit recept kan perfect zonder toegevoegde suiker.

Opmerkingen

Opmerkingen zijn niet geladen
Het lijkt erop dat er een technisch probleem is opgetreden. Probeer nogmaals verbinding te maken of de pagina te vernieuwen.
bottom of page