top of page
Foto van schrijverKathleen Compagnie

Infused water: Granaatappel/aardbei



Kcal: verwaarloosbaar


Ingrediënten:

  • Granaatappel(s)

  • Aardbeien

Werkwijze:

  • Halveer de granaatappel(s) en klop met een lepel op de schil zodat de pitjes eruit vallen.

  • Doe de pitjes in een karaf met water. Duw ze eventueel een beetje stuk.

  • Snij enkele aardbeien in 2 en voeg ze toe aan het water.

  • Laat 2 à 3 uur infuseren.

Tip:

  • Als je sneller wil genieten van je water voeg je het fruit toe aan warm water van de kraan (niet gekookt). Laat het een kwartier trekken en koel dan zo snel mogelijk af met ijs.

  • Je kan vooraf grote ijsblokken maken met kleine plastic potjes.

  • Op warme dagen kan je doorheen de dag regelmatig het ijs aanvullen. Zo blijft het water lekker fris en blijft het fruit zeker de hele dag goed.

  • Doe na 1 dag de overschot integraal weg. Als je kippen hebt, die zijn verzot op het fruit en zullen je dankbaar zijn.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Glühwein

Kommentare


bottom of page