top of page

Kokos rijstcreme met ananas en granaatappel


Porties: 1

Kcal per portie: 500


Ingrediënten:

  • 40ml kokosmelk

  • 60g magere platte kaas

  • 1 koffielepel agavesiroop

  • 150g gekookte volkoren of zilvervliesrijst

  • 20g granaatappelpitjes

  • 15g amandelen

  • 100g ananas

Werkwijze:


  • Meng de kokosmelk en de plattekaas goed onder elkaar.

  • Voeg de agavesiroop er aan toe en roer nog eens goed.

  • Voeg de gekookte rijst en de granaatappelpitjes toe aan het mengsel en meng door elkaar.

  • Werk af met grof gehakte amandelen en in stukjes gesneden verse ananas.

  • Laat een kwartiertje staan in de koelkast.

Tip:

  • In ananas zit een eiwitsplitsend enzym, waardoor je dit niet te lang vooraf kan maken. Serveer deze rijstcreme kort na het bereiden.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page