• Kathleen Compagnie

Kokos rijstcreme met ananas en granaatappel


Porties: 1

Kcal per portie: 500


Ingrediënten:

  • 40ml kokosmelk

  • 60g magere platte kaas

  • 1 koffielepel agavesiroop

  • 150g gekookte volkoren of zilvervliesrijst

  • 20g granaatappelpitjes

  • 15g amandelen

  • 100g ananas

Werkwijze:


  • Meng de kokosmelk en de plattekaas goed onder elkaar.

  • Voeg de agavesiroop er aan toe en roer nog eens goed.

  • Voeg de gekookte rijst en de granaatappelpitjes toe aan het mengsel en meng door elkaar.

  • Werk af met grof gehakte amandelen en in stukjes gesneden verse ananas.

  • Laat een kwartiertje staan in de koelkast.

Tip:

  • In ananas zit een eiwitsplitsend enzym, waardoor je dit niet te lang vooraf kan maken. Serveer deze rijstcreme kort na het bereiden.

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven