• Kathleen Compagnie

Ananas-komkommer salade met quinoa


Porties: 1

Kcal per portie: 475


Ingrediënten:

  • 100g ananas

  • 150g komkommer

  • 1 kleine rode ui

  • 1 el koolzaadolie

  • peper & zout

  • 150g gekookte quinoa

  • 100g gebakken kippenblokjes

  • gedroogde chili vlokken

Werkwijze:

  • Snij de ananas en de komkommer in ongeveer even grote stukjes.

  • Versnipper de ui en doe samen met de ananas en komkommer in een kom.

  • Voeg de olie toe en kruid met peper en zout.

  • Laat min. 15 kwartier in de koelkast trekken.

  • Schep de afgekoelde quinoa in een bord.

  • Roer de salade nog eens goed door elkaar en serveer over de quinoa.

  • Leg er de stukjes (koude) kip bij en werk af met gedroogde chilivlokken.


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven