• Kathleen Compagnie

Salade van rode biet met couscous en feta


Aantal porties: 1

Kcal per portie: 510


Ingrediënten:

  • 200 g voorgekookte rode bieten

  • 20 g rozijnen

  • 125 g gekookte volkoren couscous

  • 1 eetlepel koolzaadolie

  • 1 eetlepel appelazijn

  • 1 koffielepel honing

  • kaneel

  • peper en zout

  • 35 g feta

Werkwijze:

  • Snij de rode biet in kleine blokjes van ongeveer 0,5 cm.

  • Voeg de rozijnen en de gekookte couscous toe.

  • Roer goed onder elkaar zodat de couscous de kleur van de bieten krijgt.

  • Doe voor de dressing de koolzaadolie, appelazijn, honing, een snuifje kaneel en wat peper en zout bij elkaar. Goed roeren.

  • Meng de dressing onder de bietensalade.

  • Verkruimel de feta over de salade.

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven