• Kathleen Compagnie

Chiapudding met mango


Aantal porties: 1

Kcal per portie: 500


Ingrediënten:

  • 100 ml melk

  • 100 g skyr natuur

  • kaneelpoeder

  • 30 g chiazaad

  • 30 g havermout

  • 1/2 mango

  • 1 kl (10 g) amandelpasta

Werkwijze:

  • Meng de melk met de skyr.

  • Roer het kaneelpoeder eronder.

  • Meng het chipzaad en de havermout er doorheen.

  • Laat een nacht rusten in de koelkast.

  • Snij de mango in dunne plakjes en leg ze bovenop de pudding.

  • Werk af met wat amandelpasta.

Aanpassingen:

  • Skyr kan vervangen worden door magere yoghurt, magere platte kaas of Griekse yoghurt 0%.

  • De amandel pasta kan vervangen worden door grof gehakte amandelen.

  • Op een minder actieve dag kan de havermout achterwege gelaten worden.

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven