Porties: 1
Kcal per portie: 500
Ingrediënten:
1 appel
125 g gekookte volkoren couscous
15 g rozijnen
15 g vloeibare honing
10 g ongezouten amandelen
10 g amandelpasta
Werkwijze:
Snij de appel zonder schillen in kleine blokjes.
Bak de appel kort in een antikleefpan (het is de bedoeling dat hij knapperig blijft).
Voeg de couscous en de rozijnen toe en roer goed door elkaar. Laat nog even verwarmen in de pan.
Doe het geheel in een kommetje en overgiet met honing.
Werk af met amandelen en amandelpasta
Aanpassingen:
De hoeveelheden kunnen gewijzigd worden in functie van de kcal behoefte.
Amandelpasta kan geschrapt worden (-60 kcal)
Rozijnen kunnen vervangen worden door gedroogde veenbessen (ongesuikerde!) of ander gedroogd fruit.
Appel kan vervangen worden door peer.
Dit gerecht kan gemaakt worden met verschillende soorten appel (of peer).
Amandelpasta kan vervangen worden door andere notenpasta's (bv. pindakaas, cashewpasta, walnootpasta,...)
Comments