Aantal porties: 1
Kcal per portie: 600
Ingrediënten:
1 teentje look
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel citroensap
komijnpoeder
kaneelpoeder
chilivlokken
zout
150 g kipfilet
1 kleine ui
150 g jonge spinazie (vers)
150 g gekookte bruine rijst
Werkwijze:
Snipper de look fijn en doe in een kom samen met de helft van de olijfolie, het citroensap, komijnpoeder, kaneelpoeder, chilivlokken en zout.
Roer de marinade goed op.
Snij de kipfilet in lange repen en leg ze in de marinade. Zorg dat alles goed bedekt is.
Laat minimum 30 minuten marineren in de koelkast.
Versnipper de uit en bak glazig in de rest van de olijfolie.
Voeg alle spinazie toe en laat slinken.
Kruid bij met peper en zout en voeg de rijst toe aan de spinazie.
Laat de rijst al roerend mee bakken.
Comments