top of page
Foto van schrijverKathleen Compagnie

Knolselderpuree


Kcal: 25 à 35 per 100 gram


Ingrediënten:

  • Knolselder

  • Melk

  • Nootmuskaat

  • Peper en zout

  • Dijonmosterd (optioneel)

Werkwijze:

  • Schil de knolselder en snij in kleine blokjes.

  • Kook de knolselder tot die volledig gaar is in melk voor een vollere smaak.

  • Giet de knolselder af en hou een beetje van het kookvocht bij.

  • Mix de knolselder tot een puree. Indien gewenst kan een beetje van het kookvocht toegevoegd worden tot de gewenste consistentie verkregen wordt.

  • Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  • Voor extra smaak en pit kan een beetje dijonmosterd worden toegevoegd.

Aanpassingen:

  • Voor een minder uitgesproken knolselder smaak, kunnen er voor de helft gekookte aardappelen onder gestampt worden.

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Volkoren lasagne

Comments


bottom of page