Porties: 1
Kcal per portie: 460
Ingrediënten:
1 ei
35ml melk
kaneel
zout
50g banaan
40g havermout
10g rozijnen
50g blauwe bessen
1 koffielepel amandelpasta
10g amandelen
Werkwijze:
Klop het ei los met de melk.
Voeg kaneel en een snuifje zout toe.
Prak de banaan in een tas fijn en voeg de havermout toe. Roer goed door elkaar.
Doe het ei-mengsel erbij en roer nogmaals goed door elkaar.
Roer de blauwe bessen en de rozijnen eronder.
Zet gedurende 3 - 3,5 minuten in de microgolfoven.
Werk af met amandelpasta en grof gehakte amandelen.
Aanpassingen:
De blauwe bessen kunnen door andere fruitsoorten vervangen worden.
Amandelpasta kan door andere notenpasta's vervangen worden of weggelaten worden (-60 kcal)
De amandelen kunnen vervangen worden door andere noten of weggelaten worden (-60 kcal)
Tip:
De mug cake kan de avond voordien voorbereid worden en 's morgens als ontbijt in de microgolf geplaatst worden.
Σχόλια