top of page

Havermout pannenkoeken

Porties: 1

Kcal per portie: 600


Ingrediënten:

  • 200 g diepvriesbessen naar keuze

  • 75 g havervlokken

  • 100 ml halfvolle melk

  • 1 overrijpe banaan

  • 1 ei

  • plantaardige olie of vloeibare margarine

Werkwijze:

  • Doe de bessen in een steelpannetje met een heel klein beetje water en laat doorkoken terwijl je de pannenkoeken maakt.

  • Doe de overige ingrediënten, met uitzondering van de vetstof, samen in een maatbeker en mix tot een glad geheel met een staafmixer.

  • Verhit een klein beetje vetstof in een antikleefpan en bak de pannenkoekjes.


Tips:

  • Afhankelijk van je kcal behoefte kan je dit recept ook voor 2 personen.

  • De pannenkoekjes kunnen enkele dagen in de koelkast bewaard worden.

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page