• Kathleen Compagnie

Havermoutpap met appel en kaneel


Porties: 1

Kcal per portie: 430


Ingrediënten:

  • 40 g havermout

  • 150 ml halfvolle melk

  • 1 appel

  • Kaneelpoeder

  • 1 eetlepel honing

  • 1 koffielepel lijnzaad

  • 1 koffielepel cashewpasta

Werkwijze:

  • Doe de havermout samen met de melk in een kom.

  • Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij in kleine blokjes.

  • Doe de appel bij de havermout en voeg wat kaneelpoeder toe.

  • Zet 1,5 à 2 minuten in de microgolfoven. Dek eventueel af om overkoken te voorkomen.

  • Werk af met honing, lijnzaad en de cashewpasta

Aanpassingen:

  • Cashew pasta kan vervangen worden door pindakaas of integraal weggelaten worden (-63 kcal)

24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven