Aantal porties: 1
Kcal per portie: 565
Ingrediënten:
40g havermout
1 rijpe banaan
150 ml halfvolle melk
2 koffielepels pindakaas
1 ei
Zout
1 eetlepel esdoornsiroop
Werkwijze:
Doe de havermout in een grote tas.
Prak de banaan er doorheen.
Giet de melk erbij en doe de pindakaas eronder en roer goed onder elkaar.
Doe het ei erbij en roer tot een deegachtig geheel.
Voeg een snuifje zout toe.
Plaats voor 3 à 3,5 minuut in de microgolfoven.
Werk af met esdoornsiroop.
Aanpassingen:
Halfvolle melk kan vervangen worden door magere melk (-35 kcal) of amandelmelk (-45 kcal).
De pindakaas kan weggelaten (-125kcal) of gehalveerd (-62 kcal) worden.
Esdoornsiroop kan weggelaten worden (-35 kcal)
Comments