top of page

Ontbijt couscous met bessen en banaan

Foto van schrijver: Kathleen CompagnieKathleen Compagnie

Aantal porties: 1

Kcal per portie: 500


Ingrediënten:

  • 1 middelgrote rijpe banaan

  • 100 g magere platte kaas

  • 50 g (diepvries) blauwe bessen

  • 50 g (diepvries) frambozen

  • 150 g volkoren couscous (gekookt)

  • 10 ml esdoornsiroop

  • 15 g amandelen

Werkwijze:

  • Plet of mix de banaan samen met de platte kaas en hou even apart.

  • Roer de bessen onder de couscous.

  • Voeg de esdoornsiroop toe aan de couscous en meng goed door elkaar.

  • Doe afwisselend een laagje platte kaas en een laagje couscous in een bokaal.

  • Werk af met grof gehakte amandelen.

Tip:

  • Dit ontbijt kan perfect vooraf gemaakt worden om mee te nemen.

 
 
 

Comentarios


bottom of page