• Kathleen Compagnie

Pasta met spinazie en ricotta


Aantal porties: 1

Kcal per portie: 350 (exclusief drumsticks)


Ingrediënten:

  • 200 g verse spinazie

  • 1 middelgrote (rode) ui

  • 1 teentje look

  • 0,5 el olijfolie

  • 150 g gekookte volkoren pasta

  • 50 g ricotta

  • peper en zout

Werkwijze:

  • Laat de spinazie slinken in een antikleefpan (vetstof is niet nodig)

  • Haal de spinazie uit de pan en zet even apart.

  • Snipper de ui en de look en bak glazig in de olijfolie.

  • Voeg de gekookte pasta en de spinazie toe.

  • Zet het vuur af en roer de ricotta onder de pasta. Voeg indien nodig een klein beetje water toe om een romiger geheel te krijgen.

  • Breng op smaak met peper en zout.


  • Op deze foto werd de pasta geserveerd met traag gegaarde drumsticks (zie recepten - slowcooker)

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
 

0495 694 974

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Nutrimove. Proudly created with Wix.com