Porties: 1
Kcal per portie: 550
Ingrediënten:
150 g gekookte volkoren couscous
1 kleine rode ui
1 kleine rode paprika
7 snoeptomaatjes
1 eetlepel olijfolie
1 koffielepel honing
1/2 citroen
peper en zout
2 eetlepels granaatappelpitjes
4 à 5 amandelen
50 g feta
Werkwijze:
Doe de gekookte couscous in een kom.
Snipper de ui fijn en voeg toe aan de couscous.
Snij de paprika in kleine blokjes en de snoeptomaatjes in 4 en doe ze eveneens bij de couscous.
Overgiet met de olijfolie, honing en het sap van een halve citroen.
Goed mengen en kruiden met peper en zout.
Werk af met granaatappelpitjes, grof gehakte amandelen en feta
Aanpassingen:
De feta kan weggelaten worden (-130 kcal) of vervangen worden door een plantaardig alternatief
Comments