• Kathleen Compagnie

Rode salade met couscous en feta


Porties: 1

Kcal per portie: 550


Ingrediënten:

  • 150 g gekookte volkoren couscous

  • 1 kleine rode ui

  • 1 kleine rode paprika

  • 7 snoeptomaatjes

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 1 koffielepel honing

  • 1/2 citroen

  • peper en zout

  • 2 eetlepels granaatappelpitjes

  • 4 à 5 amandelen

  • 50 g feta

Werkwijze:

  • Doe de gekookte couscous in een kom.

  • Snipper de ui fijn en voeg toe aan de couscous.

  • Snij de paprika in kleine blokjes en de snoeptomaatjes in 4 en doe ze eveneens bij de couscous.

  • Overgiet met de olijfolie, honing en het sap van een halve citroen.

  • Goed mengen en kruiden met peper en zout.

  • Werk af met granaatappelpitjes, grof gehakte amandelen en feta

Aanpassingen:

  • De feta kan weggelaten worden (-130 kcal) of vervangen worden door een plantaardig alternatief


10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven