• Kathleen Compagnie

Salade met galia meloen en prosciutto


Porties: 1

Kcal per portie: 600


Ingrediënten:

  • Royale portie rucola sla

  • 100 g galia meloen

  • 1/2 avocado

  • 50 g buffelmozzarella

  • 50 g Prosciutto

  • 10 g walnootpitten

  • 25 ml balsamico creme

  • 2 sneden volkoren brood

Werkwijze:

  • Verdeel de rucola over een bord.

  • Snij de meloen in dunne plakjes en leg op de sla.

  • Snij de avocado en mozzarella in blokjes en verdeel over het bord.

  • Maak kleine rolletje van de prosciutto en verspreid voer de salade.

  • Hak de walnootpitten grof en strooi ze eveneens over de salade.

  • Werk af met balsamico creme.

  • Serveer met 2 sneden brood, al dan niet even aangebakken als croutonnetjes.

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven