• Kathleen Compagnie

Salade met gegrilde peer


Aantal porties: 1

Kcal per portie: 550


Ingrediënten:

  • 1 peer

  • 2 sneden (oud) volkoren brood

  • 1,5 eetlepel olijfolie

  • Rucola

  • Verse bieslook

  • Fijn gesneden witte kool

  • 15 g gedroogde veenbessen

  • 10 g walnoten

  • 50 g feta

  • peper & zout

Werkwijze:

  • Snij de peer in dunnen plakjes en bak zonder vetstof aan in een grill pan of antikleef pan.

  • Breek het brood in kleine stukjes en bak in een eetlepel olijfolie krokant.

  • Doe een royale portie rucola op een bord. Snipper er wat bieslook overheen en voeg de witte kool toe. Meng alles door elkaar.

  • Voeg de gedroogde veenbessen en grofgehakte walnoten toe.

  • Verkruimel de feta over de salade en kruid wat bij met peper en zout.

  • Overgiet met de rest van de olijfolie en leg de gegrilde peer er nog bovenop.

  • Serveer met de vers gebakken croutonnetjes.

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven