Aantal porties: 1
Kcal per portie: 550
Ingrediënten:
1 peer
2 sneden (oud) volkoren brood
1,5 eetlepel olijfolie
Rucola
Verse bieslook
Fijn gesneden witte kool
15 g gedroogde veenbessen
10 g walnoten
50 g feta
peper & zout
Werkwijze:
Snij de peer in dunnen plakjes en bak zonder vetstof aan in een grill pan of antikleef pan.
Breek het brood in kleine stukjes en bak in een eetlepel olijfolie krokant.
Doe een royale portie rucola op een bord. Snipper er wat bieslook overheen en voeg de witte kool toe. Meng alles door elkaar.
Voeg de gedroogde veenbessen en grofgehakte walnoten toe.
Verkruimel de feta over de salade en kruid wat bij met peper en zout.
Overgiet met de rest van de olijfolie en leg de gegrilde peer er nog bovenop.
Serveer met de vers gebakken croutonnetjes.
Comments