• Kathleen Compagnie

Salade met verse vijg en feta


Porties: 1

Kcal per portie: 415


Ingrediënten:

  • 75 à 100 g spinazie en/of ruccola

  • 7 à 10 snoeptomaatjes

  • 1 eetlepel olijfolie

  • peper & zout

  • 1 verse vijg

  • 60 g feta

  • 10 g gepofte quinoa

  • 25 ml balsamico creme

Werkwijze:


  • Doe het bladgroen in een kom.

  • Snij de tomaatjes in 4 en voeg toe aan de sla.

  • Strooi wat zout over de tomaatjes en kruid bij met wat peper.

  • Overgiet met de olijfolie en roer goed door elkaar.

  • Doe de salade in een diep bord.

  • Snij de vijg in stukken en voeg toe aan de salade.

  • Verkruimel de feta erover heen en werk af met de gepofte quinoa en wat balsamico creme.

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven