Porties: 1
Kcal per portie: 550
Ingrediënten:
80 g ongekookte koraallinzenpasta
25 g halfgedroogde tomaten (op olie)
50 g buffel mozzarella
1 koffielepel olijfolie
verse basilicum
peper en zout
veldsla
ruccola
Werkwijze:
Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking en laat nadien afkoelen.
Voeg aan de koude pasta de halfgedroogde tomaten in partjes gesneden toe.
Snij de buffel mozzarella in kleine blokjes en voeg eveneens toe.
Versnipper wat verse basilicum over de pastasalade en overgiet met een koffielepel olijfolie.
Kruid bij met peper en zout en roer goed om.
Serveer over een royale portie veldsla en ruccola.
Aanpassingen:
De halfgedroogde tomaten kunnen vervangen worden door een handvol verse snoeptomaatjes eveneens in partjes gesneden (-60kcal).
De mozzarella kan vervangen worden door light mozzarella (-60kcal)
Comentarios