• Kathleen Compagnie

Salade van koraallinzenpasta


Porties: 1

Kcal per portie: 550


Ingrediënten:

  • 80 g ongekookte koraallinzenpasta

  • 25 g halfgedroogde tomaten (op olie)

  • 50 g buffel mozzarella

  • 1 koffielepel olijfolie

  • verse basilicum

  • peper en zout

  • veldsla

  • ruccola

Werkwijze:

  • Kook de pasta zoals vermeld op de verpakking en laat nadien afkoelen.

  • Voeg aan de koude pasta de halfgedroogde tomaten in partjes gesneden toe.

  • Snij de buffel mozzarella in kleine blokjes en voeg eveneens toe.

  • Versnipper wat verse basilicum over de pastasalade en overgiet met een koffielepel olijfolie.

  • Kruid bij met peper en zout en roer goed om.

  • Serveer over een royale portie veldsla en ruccola.

Aanpassingen:

  • De halfgedroogde tomaten kunnen vervangen worden door een handvol verse snoeptomaatjes eveneens in partjes gesneden (-60kcal).

  • De mozzarella kan vervangen worden door light mozzarella (-60kcal)

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven