• Kathleen Compagnie

Volkoren kokosrijstpap met ggranaatappel


Porties: 1

Kcal per portie: 500


Ingrediënten:

  • 50 ml kokosmelk

  • kaneel (poeder)

  • 20 g esdoornsiroop

  • 100 g gekookte volkoren rijst

  • 1/2 granaatappel

  • 20 g ongezouten amandelen

  • enkele aardbeien

Werkwijze:

  • Doe de kokosmelk, het kaneelpoeder en de esdoornsiroop samen een een kommetje en roer goed door elkaar.

  • Voeg de rijst toe aan het kokosmengsel.

  • Doe de helft van de granaatappelpitten erbij en meng het geheel.

  • Werk af met grofgehakte amandelen, de rest van de granaatappelpitten en wat aardbeien.

  • Laat minimum 30 minuten in de koelkast staan.

Tip:

  • Dit receptje is gemakkelijk de avond voordien te maken.

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven